• 13 FEB 15
  • 0
  Jan Reinhold Moes Struckmann

  Jan Reinhold Moes Struckmann

  Klinikken ledes af speciallæge, kirurg  dr. med. Jan Struckmann der har mere end 10 års erfaring som overlæge i både kirurgi og kirurgisk gastroenterologi, sidst på Herlev Hospitals mavetarm-kirurgiske afdeling.

  Baggrund

  Jan Struckmann er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1979 og har gennemgået en bred uddannelse på de Københavnske sygehuse i mavetarmsygdomme, almen kirurgi og karkirurgi.

  Jan Struckmann blev udnævnt til overlæge allerede i 1993 først på Frederiksberg Hospital og derefter på Herlev Hospital. Hans ansvarsområde var lever – og galdevejs kirurgi samt kirurgisk ultralydscanning. Har var desuden chef for den sammedags-kirurgiske funktion og Uddannelsesansvarlig Overlæg for afdelingens reservelæger.

  Jan Struckmann er forfatter til en omfattende videnskabelig produktion og har været flittigt brugt som foredragsholder, underviser på postgraduate kurser og som forfatter til lærerbøger om almen kirurgiske sygdomme.

  Jan Struckmann blev dr. med.i 1993 på en afhandling om åreknuder. For dette arbejde har han modtaget to hæderspriser fra Dansk Kirurgisk Selskab.

  Jan Struckmann har gennem de sidste tre år været formand for Danske Kirurgers Organisation DKO og er associeret medlem af bestyrelsen for Dansk Kirurgisk Selskab.

  Leave a reply →

Photostream